Zin in voetbal plezier?

Al vele jaren is Zeehaven Zeebrugge een gevestigde waarde binnen het jeugdvoetbal. Ook voor het komende seizoen gaat onze club opnieuw met vele jeugdploegen in competitie. De meer dan 130 voetballertjes willen we met de nodige zorg het voetbalspel aanleren. 17 trainers (waarvan vele gediplomeerd) staan ter beschikking om hen optimaal te begeleiden. Ploegtrainers maar ook keepertrainers en techniektrainers zetten alles in het werk om hen de knepen van het spel te leren. Per ploeg zetten we twee tot drie trainers in zodat we individueel kunnen werken en de jonge spelers al de nodige aandacht kunnen geven in hun verder ontwikkeling tot voetbalspeler.

In sport gaat het om winnen maar bij Zeehaven Zeebrugge willen we in de eerste plaats voetbalplezier meegeven. Elke speler heeft het recht om zijn hobby uit te oefenen in een rustige aangename omgeving waar respect voor elkaar primeert ten opzichte van het resultaat.

Wil u onze club leren kennen? Aarzel dan niet om onze website te bezoeken www.zeehavenzeebrugge.be of de jeugdverantwoordelijke te contacteren 0476/20.69.56. Hij zal u graag vrijblijvend meer informatie geven. Aarzel je nog? Geen probleem. U kan vrijblijvend vele trainingen bijwonen alvorens te beslissen om zich in te schrijven.

Comments are closed.

Zeehaven Zeebrugge
Jeugd Zeehaven Zeebrugge
Sponsors

Port of Zeebrugge

Artes Depret

Middlegate Europe

WET OP PRIVACY

Zeehaven Zeebrugge publiceert foto’s over hun activiteiten via verschillende communicatiekanalen. Je kan altijd vragen om jouw foto te verwijderen via wimbaertzb@hotmail.com.