Training- en wedstrijdschema

Elke maand vindt u op de homepagina een overzicht terug van alle wedstrijden en trainingen van de lopende maand. Het is een mooi overzicht waar u per ploeg kan lezen wanneer de trainingen en wedstrijden zullen plaatsvinden. Mocht er door omstandigheden trainingen of wedstrijden afgelast worden kan u dat op het schema terugvinden.

Trainings- en wedstrijdschema juli-augustus

 

Opstarten van een damesploeg

Vorig seizoen kregen we de vraag van enkele dames of Zeehaven Zeebrugge inspanningen wil leveren voor het opstarten van een damesploeg. Omdat één van onze doelstellingen is om zoveel mogelijk mensen te laten sporten en daar ook plezier aan te beleven, juichen we dit initiatief graag toe. Verschillende dames hebben hun interesse al laten weten. Ben je +16 en heb je ook zin om een balletje te trappen? Neem dan contact op met Marie Saelen op het nummer 0498/27.50.53. Zij zal u met veel plezier meer informatie geven over dit nieuwe initiatief.

Werkzaamheden op onze terreinen

Op dit ogenblik zijn er grote werkzaamheden op onze voetbalterreinen. De verwarmingsinstallaties binnen de kantine als de kleedkamers worden vervangen. Wat de kantine betreft zijn de werkzaamheden vrij miniem. Daar vervangen we de verwarmingsketel naar een moderner en zuinigere installatie. Voor de blok met de kleedruimtes zijn de werken ingrijpender. Zowel in de toiletten als in de kleedruimtes worden de gasconvectoren vervangen door centrale verwarming. Daarnaast worden ook de douchekranen en sproeikoppen vervangen.

 

Hoewel we hebben aangedrongen om de werkzaamheden afgerond te krijgen tegen 15 augustus hebben we echter vernomen dat de kans vrij groot is dat deze termijn niet zal worden gehaald. Concreet wil dit zeggen dat we de kleedkamers niet kunnen betreden. De mogelijkheid om na het sporten te kunnen douchen onbespreekbaar is. Om deze reden vragen we aan de spelers om in hun voetbaluitrusting naar de trainingen te komen en thuis te douchen. Wanneer de kleedruimtes opnieuw toegankelijk zijn zullen we dit via de website kenbaar maken.

 

We willen ons excuseren voor het ongemak.

 

Het bestuur van Zeehaven Zeebrugge

Zeehaven Zeebrugge
Jeugd Zeehaven Zeebrugge
Sponsors

Port of Zeebrugge

Artes Depret

Middlegate Europe