Voorbereiding seizoen 2018-2019

Beste spelers, beste ouders

 

Trainers en bestuursleden hebben na afloop van het seizoen al flink wat vergaderuren achter de rug om het komende seizoen voor te bereiden. Op dit ogenblik ligt alles in een definitieve plooi en zijn we alles aan het uitschrijven zodat het kan gepubliceerd worden op de website. Ons streefdatum is om tegen 20 juli alles kenbaar te maken via de website. Mocht u nu al vragen hebben dan mag u ons zeker contacteren via de trainers, de jeugdcoördinator (0478/33.47.32) of de jeugdverantwoordelijke binnen het bestuur op het nummer 0476/20.69.56.

 

Sportieve groeten

De trainers en bestuursleden

Opstarten van een damesploeg

Vorig seizoen kregen we de vraag van enkele dames of Zeehaven Zeebrugge inspanningen wil leveren voor het opstarten van een damesploeg. Omdat één van onze doelstellingen is om zoveel mogelijk mensen te laten sporten en daar ook plezier aan te beleven, juichen we dit initiatief graag toe. Verschillende dames hebben hun interesse al laten weten. Ben je +16 en heb je ook zin om een balletje te trappen? Neem dan contact op met Marie Saelen op het nummer 0498/27.50.53. Zij zal u met veel plezier meer informatie geven over dit nieuwe initiatief.

Werkzaamheden op onze terreinen

Op dit ogenblik zijn er grote werkzaamheden op onze voetbalterreinen. De verwarmingsinstallaties binnen de kantine als de kleedkamers worden vervangen. Wat de kantine betreft zijn de werkzaamheden vrij miniem. Daar vervangen we de verwarmingsketel naar een moderner en zuinigere installatie. Voor de blok met de kleedruimtes zijn de werken ingrijpender. Zowel in de toiletten als in de kleedruimtes worden de gasconvectoren vervangen door centrale verwarming. Daarnaast worden ook de douchekranen en sproeikoppen vervangen.

 

Hoewel we hebben aangedrongen om de werkzaamheden afgerond te krijgen tegen 15 augustus hebben we echter vernomen dat de kans vrij groot is dat deze termijn niet zal worden gehaald. Concreet wil dit zeggen dat we de kleedkamers niet kunnen betreden. De mogelijkheid om na het sporten te kunnen douchen onbespreekbaar is. Om deze reden vragen we aan de spelers om in hun voetbaluitrusting naar de trainingen te komen en thuis te douchen. Wanneer de kleedruimtes opnieuw toegankelijk zijn zullen we dit via de website kenbaar maken.

 

We willen ons excuseren voor het ongemak.

 

Het bestuur van Zeehaven Zeebrugge

Zeehaven Zeebrugge
Jeugd Zeehaven Zeebrugge
Sponsors

Port of Zeebrugge

Artes Depret

Middlegate Europe