Eerstvolgende wedstrijd

Zin in voetbal plezier?

Al vele jaren is Zeehaven Zeebrugge een gevestigde waarde binnen het jeugdvoetbal. Ook voor het komende seizoen gaat onze club opnieuw met vele jeugdploegen in competitie. De meer dan 130 voetballertjes willen we met de nodige zorg het voetbalspel aanleren. 17 trainers (waarvan vele gediplomeerd) staan ter beschikking om hen optimaal te begeleiden. Ploegtrainers maar ook keepertrainers en techniektrainers zetten alles in het werk om hen de knepen van het spel te leren. Per ploeg zetten we twee tot drie trainers in zodat we individueel kunnen werken en de jonge spelers al de nodige aandacht kunnen geven in hun verder ontwikkeling tot voetbalspeler.

In sport gaat het om winnen maar bij Zeehaven Zeebrugge willen we in de eerste plaats voetbalplezier meegeven. Elke speler heeft het recht om zijn hobby uit te oefenen in een rustige aangename omgeving waar respect voor elkaar primeert ten opzichte van het resultaat.

Wil u onze club leren kennen? Aarzel dan niet om onze website te bezoeken www.zeehavenzeebrugge.be of de jeugdverantwoordelijke te contacteren 0476/20.69.56. Hij zal u graag vrijblijvend meer informatie geven. Aarzel je nog? Geen probleem. U kan vrijblijvend vele trainingen bijwonen alvorens te beslissen om zich in te schrijven.

Summercafé 2020 afgelast

Omwille van  de coronamaatregelen heeft het bestuur beslist om ons summercafé
van vrijdag 28 augustus 2020 niet te laten plaatsvinden. Daarmee willen we onze
verantwoordelijkheid nemen en de gezondheid van onze vele supporters en sympathisanten
niet in het gedrang brengen.

Het bestuur vindt het zeer jammer de afgelasting te moeten meedelen maar we hopen dat
u begrip kan opbrengen voor onze beslissing.

Seizoen 2020-2021

Beste speler.  Onze homepagina (Seizoen 2020-2021) maakt u wegwijs naar de verschillende rubrieken die u meer informatie zal geven onze het komende seizoen. De verschillende trainers per ploeg, de verschillende trainingsmomenten, … Wenst u meer informatie, dan mag u zeker contact opnemen met de jeugdverantwoordelijke via gsm of mail. Aan de kandidaat nieuwe spelers vragen we om via mail uw telefoonnummer door te geven. Onze jeugdverantwoordelijke zal u graag vrijblijvend onze werking en visie toelichten en u meer informatie geven over het lidgeld, de wedstrijden, sportkledij, ….

Contact kan u opnemen met:
Wim Baert
0476/20.69.56
wimbaertzb@hotmail.com

Seizoen 2020-2021

De voorbereidingen voor het seizoen 2020-2021 zijn reeds vergevorderd. We zullen de trainingen volgens de geldende voorzorgsmaatregelen hervatten in augustus.
Onder tabblad TEAMS vind je de trainingsmomenten van de verschillende ploegen.
De keepertraining zal aanvangen in september. De uren worden nog bepaald.

De respectievelijke trainers vind je terug onder tabblad CLUB en vervolgens Trainers.

We kijken er naar uit om er weer een lap op te geven!

Zeehaven Zeebrugge
Jeugd Zeehaven Zeebrugge
Sponsors

Port of Zeebrugge

Artes Depret

Middlegate Europe

WET OP PRIVACY

Zeehaven Zeebrugge publiceert foto’s over hun activiteiten via verschillende communicatiekanalen. Je kan altijd vragen om jouw foto te verwijderen via wimbaertzb@hotmail.com.