Eerstvolgende wedstrijd

Opschorting trainingen

Beste speler van Zeehaven Zeebrugge

We merken op dat er sprake is van coronabesmetting binnen de scouts en de Roezemoesschool van Zeebrugge. Omdat 50% van onze jeugdspelers school lopen in de Roezemoes en/of aangesloten zijn bij de scouts, heeft het bestuur beslist om de komende week alle trainingen af te gelasten.
Daar de herfstvakantie valt van 2 tot 6 november en we nooit trainingen in de vakantieperiode laten plaatsvinden, zal er dus geen training meer georganiseerd worden tot en met 6 november. Op deze manier lassen we een voetbalstop in van 2 weken waardoor we de kans op besmetting van medespelers en trainers willen beperken.

Tot nader order zullen de trainingen opnieuw aanvatten op maandag 9 november.

Het bestuur wenste jullie van deze beslissing op de hoogte te brengen, en hoopt op jullie begrip.

Coronamaatregelen

Beste ouders

Zowel de overheid als Voetbal Vlaanderen laat voetballen opnieuw toe. Dit onder strikte maatregelen.

Mogen we jullie vragen om deze maatregelen strikt op te volgen zodat we de gezondheid van onze spelers,
trainers, medewerkers en supporters niet in het gedrang brengen.

Het bestuur dankt jullie voor jullie medewerking.

Zin in voetbal plezier?

Al vele jaren is Zeehaven Zeebrugge een gevestigde waarde binnen het jeugdvoetbal. Ook voor het komende seizoen gaat onze club opnieuw met vele jeugdploegen in competitie. De meer dan 130 voetballertjes willen we met de nodige zorg het voetbalspel aanleren. 17 trainers (waarvan vele gediplomeerd) staan ter beschikking om hen optimaal te begeleiden. Ploegtrainers maar ook keepertrainers en techniektrainers zetten alles in het werk om hen de knepen van het spel te leren. Per ploeg zetten we twee tot drie trainers in zodat we individueel kunnen werken en de jonge spelers al de nodige aandacht kunnen geven in hun verder ontwikkeling tot voetbalspeler.

In sport gaat het om winnen maar bij Zeehaven Zeebrugge willen we in de eerste plaats voetbalplezier meegeven. Elke speler heeft het recht om zijn hobby uit te oefenen in een rustige aangename omgeving waar respect voor elkaar primeert ten opzichte van het resultaat.

Wil u onze club leren kennen? Aarzel dan niet om onze website te bezoeken www.zeehavenzeebrugge.be of de jeugdverantwoordelijke te contacteren 0476/20.69.56. Hij zal u graag vrijblijvend meer informatie geven. Aarzel je nog? Geen probleem. U kan vrijblijvend vele trainingen bijwonen alvorens te beslissen om zich in te schrijven.

Zeehaven Zeebrugge
Jeugd Zeehaven Zeebrugge
Sponsors

Port of Zeebrugge

Artes Depret

Middlegate Europe

WET OP PRIVACY

Zeehaven Zeebrugge publiceert foto’s over hun activiteiten via verschillende communicatiekanalen. Je kan altijd vragen om jouw foto te verwijderen via wimbaertzb@hotmail.com.