Eerstvolgende wedstrijd

Trainingen jeugd (jonger dan 12)

Beste speler van Zeehaven Zeebrugge

Beste ouder

Gezien het coronavirus zijn intrede deed in Zeebrugge ( code rood ) leek het ons als voetbalclub verstandig om een korte pauze in te gelasten.

Na overleg met alle clubverantwoordelijken en betrokken trainers alsook na advies te hebben ingewonnen bij de plaatselijke huisarts willen we graag de trainingen deels, en volgens de toelatingen van de overheid, heropstarten. Dit onder zeer strikte voorwaarden.

Deze zijn:

·        We beperken ons tot 1 training per week.

·        De ploegen zullen apart trainen. U7 en U8 alsook U9 en U10 zullen dus niet samen trainen.

·        Trainers dragen tijdens de trainingen een mondmasker.

·        Ouders mogen de trainingen niet bijwonen.

·        Kleedruimtes en douches blijven gesloten.

·        Ouders van spelers tot en met U9 mogen het sportdomein betreden om hun zoon/dochter te helpen bij het aankleden van hun sportuitrusting. Daarbij dienen ze steeds een mondmasker te dragen. Na het aankleden dienen ze het sportdomein onmiddellijk te verlaten.

·        Ouders van U10 en U11 spelers mogen de terreinen niet betreden. Zij dienen hun zoon/dochter af te zetten aan de toegangsweg of –poort.

We willen er de aandacht op bevestigen dat het coronagevaar nog niet is geweken. Als voetbalclub verplichten we dan ook geen aanwezigheid van de spelers. Het is en blijft de verantwoordelijkheid van de speler/ouders om deel te nemen aan de trainingen. Het niet aanwezig zijn op de trainingen zal uiteraard geen gevolg hebben bij het opmaken van de wedstrijdselectie wanneer de wedstrijden opnieuw van start zullen gaan.

De trainingen zullen plaatsvinden op:

·        U6 op woensdag van 14u00 tot 15u00

·        U7 op woensdag van 15u30 tot 17u00

·        U8 op woensdag van 15u30 tot 17u00

·        U9 op donderdag van 18u00 tot 19u00

·        U10 op donderdag van 19u15 tot 20u15

·        U11 op woensdag van  18u15 tot 19u45

Het bestuur wil benadrukken dat het heropstarten van de trainingen elk moment kan herroepen worden mocht blijken dat de coronacijfers opnieuw sterk toenemen of wanneer we vaststellen dat de genomen maatregelen niet worden gevolgd door spelers en ouders.

Het bestuur en de trainers hopen op een veilige heropstart en wensen jullie het beste toe in deze vreemde tijden.

Zeehaven Zeebrugge
Jeugd Zeehaven Zeebrugge
Sponsors

Port of Zeebrugge

Artes Depret

Middlegate Europe

WET OP PRIVACY

Zeehaven Zeebrugge publiceert foto’s over hun activiteiten via verschillende communicatiekanalen. Je kan altijd vragen om jouw foto te verwijderen via wimbaertzb@hotmail.com.