Eerstvolgende wedstrijd

BESLISSING OMTRENT VERDERE VERLOOP AMATEURVOETBAL UITGESTELD NAAR 25 JANUARI

Vandaag kwam de Crisiscel van de KBVB samen om het verdere verloop van amateurvoetbal te bespreken. De beslissing wordt uitgesteld tot na het volgende Overlegcomité van 22 januari.

De Crisiscel van de KBVB is vandaag samengekomen en stelt vast dat de geplande heropstart midden februari 2021 van de amateurcompetities gelet op de huidige omstandigheden en evolutie van de pandemie in het gedrang komt.

Indien de sanitaire situatie op korte termijn niet verbetert, is de kans erg groot dat er wordt afgestevend op een blanco seizoen in het amateurvoetbal. De KBVB volgt de situatie en de beslissingen van het overlegcomité in dit verband op de voet. 

De crisiscel van de KBVB komt op 25 januari 2021 opnieuw samen.

Januari 2021

Beste spelers, beste ouders.

Naar wij hebben vernomen, mogen er na nieuwjaar nog geen trainingen plaatsvinden voor de ploegen U13, U15, U17, U21 en beloften. Er bestaat een kans dat Voetbal Vlaanderen halverwege januari de maatregelen versoepelen. Zolang wij als club geen officieel bericht hebben ontvangen dat de trainingen voor desbetreffende ploegen opnieuw mogen opstarten zullen wij deze ook niet opnemen in ons trainingsschema van januari. Wanneer de voetbalbond beslist dat ook deze trainingen mogen hervat worden zullen we dit trainingsschema aanpassen en jullie opnieuw doormailen.

Zeehaven Zeebrugge
Jeugd Zeehaven Zeebrugge
Sponsors

Port of Zeebrugge

Artes Depret

Middlegate Europe

WET OP PRIVACY

Zeehaven Zeebrugge publiceert foto’s over hun activiteiten via verschillende communicatiekanalen. Je kan altijd vragen om jouw foto te verwijderen via wimbaertzb@hotmail.com.