Algemene informatie

Wenst u op onze website meer informatie terug te vinden aangaande de trainers, trainingen, start van het seizoen, … Dan raden wij u aan om onderstaande rubrieken zeker eens aan te klikken. Zo bent u op de hoogte over de organisatie van voetbalseizoen 2019-2020.

·         Alles op de homepagina.

·         Onder de rubriek “CLUB” vindt u alles terug rond de bestuursleden en de trainersstaf.

·         Onder de rubriek TEAMS” vindt u per ploeg terug wanneer de trainingen zullen plaatsvinden en wanneer de trainingen van start gaan. Daarnaast kan u door aflezen van het geboortejaar afleiden bij welke ploeg uw zoon/dochter kan aansluiten.

·         Onder de rubriek “INFO” kan u onder de deelrubriek “CONTACTEN” de contactgegevens van de trainers terugvinden. Van enkele trainers kunnen echter nog geen contactgegevens publiceren omdat we nog niet beschikken over de nodige toelating om dit aan het overzicht toe te voegen. De wet van de privacy verplicht ons dit. We willen ons daarvoor excuseren voor het ongemak.

Sportieve groeten

Het bestuur en de trainers van Zeehaven Zeebrugge

Planning seizoen 2019-2020

Eerstvolgende wedstrijd

Summer Café

Naschoolse opvang

Medewerkers gezocht

Zeehaven Zeebrugge
Jeugd Zeehaven Zeebrugge
Sponsors

Port of Zeebrugge

Artes Depret

Middlegate Europe

WET OP PRIVACY

Zeehaven Zeebrugge publiceert foto’s over hun activiteiten via verschillende communicatiekanalen. Je kan altijd vragen om jouw foto te verwijderen via wimbaertzb@hotmail.com.